Надрукувати
Категорія: Поради
Перегляди: 575

Овен
Не йдіть на повідку чужих порад. Час нарешті позбутися давніх страхів — це відчинить двері в майбутнє. Розрахуйтеся з усіма боргами, не позичайте більше за жодних обставин. Уникайте конфліктів на роботі, перегляньте справи, що назбиралися, можливо, треба вибрати інший спосіб їхнього вирішення.

Телець
Намагайтеся не вирішувати домашні справи самостійно, підключайте до ремонтів, благоустрою всіх членів сім’ї. Не жертвуйте своїми інтересами, не відсувайте себе на другий план, адже життя лише одне. На роботі трудіться на повну, будь-який застій у справах буде руйнівним. Менше витрачайте, особливо кредитних коштів.
Близнята
Вдалий час для заробітків, укріплення кар’єрних позицій, нарешті зможете стати незалежним. Придивіться до тих, хто ставив палиці в колеса, не шукайте виправдання цим людям. Реалізовуйте свої плани, не боячись здаватися егоїстом. Не розраховуйте на чужу допомогу. Можливі маніпуляції від колег і знайомих, тому не підпускайте до себе близько оточуючих.
Рак
Нарешті почніть жити на повну. Ви зможете здійснити заповітну мрію, якщо бажання відповідатимуть можливостям. Йти на повідку в інших, відмовляючи собі, не варто. На роботі контролюйте свої емоції, сприймайте поради та зауваження адекватно, працюйте якісніше. В особистому житті можлива криза, проте варто бути обачним, аби не наробити дурниць. Суперники — не дрімають, однак намагайтеся зробити їх союзниками.
Лев
Спершу змініть себе, тоді зміниться і навколишній світ. Якщо висловлюєте постійні претензії всім, то у відповідь отримаєте лише негативні події. Будуйте плани на майбутнє і починайте рухатися в цьому напрямку. Відрегулюйте режим праці та відпочинку, перевантаження небезпечні для здоров’я.
Діва
Зараз випадкових людей у вашому полі зору немає, адже вони пов’язані з певними подіями минулого. Можливо, ви перед кимось у боргу, настав час для розплати. Тримайте таємниці подалі від оточуючих, інакше всі дізнаються про них. Нікого не критикуйте, не обговорюйте, зверніть увагу на власні недоліки. Приділіть час для робочих справ, які назбиралися.
Терези
Необхідне спілкування близьких людей, однодумців, без яких ви, як риба на суші. Ваша планка дуже висока, тому взяти її доведеться за допомогою дрібних кроків. Якщо надумали їхати за кордон, там на вас чекає доленосна зустріч. Думайте, про що говорите, особливо, коли кортить розповісти про особисте — краще промовчіть. Не хвилюйтеся, домашні справи вирішаться непомітно.
Скорпіон
Боріться, легко нічого не дається в цей період, ви неодмінно досягнете успіху. Доведеться надати пріоритет чужим інтересам, а власні — відсунути на другий план, проте наразі це єдиний спосіб вирішити серйозні питання. Створюйте врешті фінансову подушку, більше відкладайте на майбутнє. Менше ініціативи — максимум якісних дій, адже всі дрібні недоліки відразу ж помітять недоброзичливці.
Стрілець
Слухайте насамперед себе. Ви задумаєтеся про сенс життя: нарешті підібралися до лінії, де потрібно перезавантажити думки, переглянути плани. Час про себе сказати, інакше так і залишитеся непоміченим. Сокровенним діліться лише з найближчими. Уникайте авантюр, незрозумілих проектів. Більше довіряйте, менше керуйте вдома.
Козеріг
Вам потрібен ривок у житті, необхідно виходити зі стану коми, коли не хочеться впливати на події довкола. Не забудьте про духовний ріст, необхідно звільнити себе від давніх тягарів. Егоїзм вас руйнуватиме, тому краще проявіть турботу про близьких. При вирішенні ділових питань обов’язково враховуйте думку партнерів, бо ресурси і сила на їхній стороні.
Водолій
Закладається база співробітництва на майбутній рік. Не упустіть цей золотий час, об’єднуйтеся з діловими партнерами, ведіть конструктивні діалоги з керівництвом. Визначтеся з ким іти далі: в особистому житті та в робочій площині. Від цього залежатиме ваше життя. В сім’ї уникайте конфліктів, будьте гнучкі.
Риби
Виявляйте активність, яка дасть відчуття життя. Можливі перепади настрою, апатія, проте саме рух лікуватиме від них. Навчіться допомагати лише тоді, коли просять, перестаньте давати поради оточуючим. Токсичних людей обходьте стороною, нічого їм не доводьте. Так ваша енергія збільшиться, здоров’я покращає, прийде одужання. На першому плані зараз — сім’я, близькі та дім.