Овен
Опинитеся в потрібний час та в потрібному місці. Робіть ставку на власні сили та вміння, не беріться за чуже.

Телець
Легкий тиждень, більше відпочивайте, проганяйте поганий настрій. Не звертайте уваги на дрібниці. Якщо планували візит до лікаря, не зволікайте.
Близнята
Для вас цей тиждень буде трохи містичним, адже вищі сили всіляко допомагатимуть. Придивляйтеся до різних символів, знаків долі, снів. Довіряйте своїй інтуїції.
Рак
Допомагайте рідним та близьким, адже вони потребують підтримки. Доведеться вирішувати чимало побутових питань. Бережіть здоров’я, бо можна підхопити вірусне захворювання.
Лев
Можливі перепони на вашому шляху, проте не здавайтеся. Трудолюбивість і наполегливість дадуть результати. Ще й вдасться непогано заробити.
Діва
Приділяйте більше часу собі. Обдумуйте кожен наступний крок, намагайтеся не розповідати зайвого про себе. Ваше оточення не завжди щире.
Терези
Хороший час для втілення планів. Удача буде з вами. Намагайтеся не залежати від думки оточення. Візьміться за незавершені справи.
Скорпіон
В п’ятницю і суботу можливі зміни у ваших планах, тому нікому не обіцяйте нічого. В інші дні все буде спокійно, намагайтеся не нервувати.
Стрілець
На вас чекає ймовірна поїздка та цікаве знайомство. Можливі навіть зміни в особистому житті. Нічого не аналізуйте, а довіртеся долі.
Козеріг
Доведеться переосмислити своє життя. Довго не затримуйтеся в цьому процесі. Щастя зовсім близько, лише вірте і не нарікайте.
Водолій
Від вас залежить ваше життя. Не чекайте від оточуючих, що вони зроблять вас щасливими. Оточуючі можуть створити дискомфорт, тому більше мовчіть.
Риби
Можливі спонтанні вчинки, дії, проте вони сприятимуть вашому росту. Радійте життю, цей час вдалий для реалізації давньої мрії.