Внутрішньо переміщені особи можуть оформити переадресацію передплачених видань/ Оформлення передплати за електронними каталогами почалося із 25 квітня, а із 28 квітня — за друкованими каталогами для всіх регіонів України, крім територій Луганської, Донецької та Херсонської областей. Відновлення доставки газет та журналів у звільнених населених пунктах відбувається за умови безпеки для клієнтів та працівників Укрпошти.

Передплатна кампанія проводиться:

  • - до 16 червня на видання загальнодержавної сфери розповсюдження;
  • - на місцеві видання (обласні, міські, районні) в строки, що визначені згідно з укладеними з видавництвами (редакціями) договорами.

Серед широкого переліку різних популярних видань, місцевої преси, періодики для дітей, тематичних видань можна передплатити газети чи журнали батькам, дітям, рідним.
Оформити передплату також можна і у звичний спосіб у відділеннях Укрпошти або у листоноші.
Серед клієнтів, які оформлять передплату видань через «Онлайн передплату» на суму від 100 грн. на термін не менше ніж 6 місяців, буде проведений розіграш призів. Більш детально про умови на сайті Укрпошти у розділі «Акції».

Онлайн передплата щотижневої газети «Подільські вісті»: https://peredplata.ukrposhta.ua/index.php?route=product/product&code=500000022&product_id=93693

Ви маєте нагоду передплатити паперовий варіант або електронну версію видання (довідки за телефонами: 097-64-84-821, (0382) 63-26-63 (рекламний відділ), (0382) 63-28-02 (бухгалтерія)).

“Місцева преса допомагає людям отримувати таку потрібну зараз інформацію про новини в районах і областях. Особливо для тих українців, населені пункти яких звільнено, це і один із символів повернення до звичного життя, яке вони через окупантів тимчасово втратили. А тим, хто виїхав у інші регіони, і важливо тримати зв’язок зі своєю батьківщиною через друковане слово, можна оформити переадресацію. Для цього потрібно лише звернутися до відділення, в тому місці, де ви зараз мешкаєте і написати заяву. Звичайно через війну наш каталог видань має менший перелік газет та журналів, що зараз друкуються, проте редакції поступово відновлюють роботу і кожен може обрати для себе і рідних потрібне видання. А Укрпошта докладе всіх зусиль, щоб довезти пресу кожному передплатнику”, - відзначив директор департаменту поштових послуг Укрпошти Сергій Гречко.
Інформація про роботу відділень Укрпошти щоденно оновлюється на офіційному сайті Укрпошти. Більш детально про роботу відділень у конкретному населеному пункті та їх графіком роботи можна ознайомитись  посиланням.
Укрпошта працює на всій території держави, крім тимчасово окупованих територій, із адаптованими до нинішніх умов графіками роботи.