Виходить і буде виходити! Це відповідь для передплатників і читачів, які стурбовані, чи є можливість у редакції «Подільських вістей» друкувати газету в цей складний час.

Ми, журналісти, добре розуміємо, наскільки важливою є правдива газетна інформація для людей саме під час війни. Люби Боже правду, для переважної більшості сільського населення, старших людей, попри Інтернет, соцмережі, надійним джерелом інформації, головним порадником була і залишається газета. «Подільські вісті» тримають слово перед передплатниками, і хоч суттєво зросла вартість дефіцитного паперу, послуги на друк, інші витрати, колектив видання робить усе можливе, аби наші читачі отримували необхідну інформацію з життя області.
А щоб кожного тижня газета надходила до читачів, тридцять відсотків коштів із всієї передплати ми переказуємо Хмельницькій дирекції АТ «Укрпошта» за своєчасну доставку, за вказаною в передплатній квитанції адресою. Проте, на превеликий жаль, спостерігаємо чимало випадків, коли поштарі нехтують своїми обов’язками. Особливо це стосується пересувних відділень, які також зобов’язані доставити передплатне видання кожному адресату. Ці вимоги чітко прописані в головних пунктах реформи пошти, в договорі з редакціями про співпрацю.
Вчора телефонував 84-річний Микола Федорович Вознюк із села Зіньки на Білогірщині, який 50 років передплачує нашу газету. Так ось, у квітні, розповідає хворий лежачий чоловік, йому двічі принесли газету «Подільські вісті» за 31 березня. І лише 10 травня листоноша доставила номер за 21 квітня. Таких болючих і таких прикрих випадків недобросовісності, байдужості, зневаги, зухвальства – дуже багато. А в період війни їх варто розцінювати як справжнє зло, що підриває авторитет газетярів, вводить людей в оману, позбавляє вчасної інформації.
Ми вперто намагаємося достукатися до свідомості поштовиків області та змусити їх виконувати професійні обов’язки, насамперед ті, за які попередньо отримали редакційні кошти. Сподіваємося на вашу допомогу, дорогі читачі. Єднаймося, залишаймося разом. У період таких тяжких випробувань із усіх сторін нам надзвичайно важливо вистояти, вижити і жити.