Із настанням холодів, аби наші мужні воїни й надалі вправно виганяли путінську орду з України, необхідно подбати про засоби додаткового обігріву, аби вони мали змогу погрітися у бліндажах та окопах.

Тож за ініціативи начальника Хмельницької військової адміністрації Сергія Гамалія, в області почали виготовляти буржуйки зі старих газових балонів. Охоче до важливої й потрібної справи взялися справжні професіонали — працівники РГК «Хмельницькгаз». За короткий термін їм вдалося налагодити справжній конвеєр з виготовлення таких пічок, тож три сотні буржуйок уже передали представникам військових частин, котрі дислокуються на Хмельниччині.
«Попереду зима, і ці буржуйки обігріють не одного бійця, тому дякую всім, хто долучився до цієї важливої акції! — наголосив Сергій Гамалій. — Саме такими справами вкотре демонструємо, що ми — єдина нація, яка стоятиме пліч-о-пліч та допомагатиме одне одному. І саме так спільно ми наближаємо нашу майбутню Перемогу!»
Варто зазначити, що такі пічки досить прості та зручні у користуванні, а головне — мають високу тепловіддачу та дають можливість підігріти їжу, тому маємо надію, що вже найближчим часом вони будуть доставлені на фронт, де даруватимуть тепло для наших бійців та додаватимуть їм наснаги в бою.