У Хмельницькій дирекції державного підприємства «Укрпошта», відбувся конкурс на посаду директора. П’ятдесят один бажаючий взяв участь в ньому. До фіналу дійшли четверо.

Перед фінішним засіданням конкурсної комісії в. о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський зустрівся із колективом підприємства, коротко повідомив присутніх про плани, новітні підходи, проблеми, що є на сьогодні, послухав думки людей.
Після його виступу розпочалася робота конкурсної комісії. Варто відмітити, що, згідно зі статутом акціонерного товариства, Ігор Смілянський має право призначати директорів по областях одноосібно, без конкурсу. Але в центральному офісі прийняли рішення все ж його провести.
— Це не є недовіра до тих людей, які вже працюють на місцях, — зауважив очільник державного підприємства, — І центр, і обласні підрозділи повинні отримати кращого керівника із наявного кадрового потенціалу в кожнім регіоні. Нам у Києві важливо знати предметні і різні точки зору щодо можливих напрямків розвитку поштової мережі, притаманні саме для Хмельниччини. Ця аналітика з місць дуже важлива. Добре, що така кількість бажаючих зголосилась взяти участь в конкурсі. Багато тестів для учасників були дещо несподіваними, наприклад, тест на чесність, не всі змогли подали цю сходинку. Були випадки, коли конкурс в областях не відбувався, бо столицю не влаштовувала жодна кандидатура. Це ще раз підкреслює наскільки високі вимоги до кожного з претендентів. На цю хвилину я не знаю, хто переможе, можу зауважити лише одне, що це буде краща людина серед подолян.
І ось за підсумками конкурсу перемогу здобув Олег Хавронюк, який тимчасово виконував обов’язки керівника Хмельницької дирекції.
«Подільські вісті» щиро вітають Олега Володимировича із заслуженим тріумфом. Адресують йому нових злетів, досягнень та реалізації усіх задумів і планів.