У Славуті попрощались із тридцятиоднорічним захисником Вітчизни Андрієм Левчуком. Кулі його минули. Смерть чатувала вдома. Чоловік помер у рідному місті.

Андрій Миколайович разом зі своєю дружиною відпочивав у місцевому кафе. Між ним та ще одним відвідувачем закладу виник конфлікт, який чоловіки вийшли вирішувати на вулиці. Під час сварки, за попередньою інформацією, опонент штовхнув його, і він впав та вдарився головою об бруківку. Швидка доправила Андрія до лікарні. Андрій перебував у реанімації, потім впав у кому. До тями так і не прийшов… Півтори доби медики боролися за молоде життя та марно...
Андрій Левчук пішов на війну добровольцем. «У 2015 році пройшов вишкіл в учбовому підрозділі та був направлений для подальшого проходження служби в окремий штурмовий батальйон «Айдар». З лютого по квітень 2016 року був командиром взводного опорного пункту в Мар’їнці. Саме цей батальйон відбив у ворога значну територію.  Далі перебував на Світлодарській дузі в районі селища Новолуганське, де продовжував тримати оборону.За сумлінне виконання службових обов’язків був призначений на посаду головного сержанта взводу матеріального забезпечення. Користувався заслуженим авторитетом серед особового складу батальйону. Був взірцем у ставленні до виконання військового обов’язку», — йдеться на сайті Славутської райради.
Поховали бійця на новому кладовищі Славути. У чоловіка залишилась мати, дружина та дві доньки.