13 жовтня у Хмельницькому урочисто вручили сертифікати та ключі для отримання квартир до Дня захисника України.

90 сімей військовослужбовців Національної гвардії України зможуть жити в одно-, дво-  або трикімнатних квартирах. Дев’ятиповерховий будинок, загальною площею 5000 квадратних метрів, зведений у рамках державної програми забезпечення житлом військовослужбовців.
«Підвищення соціальних гарантій особового складу є одним із пріоритетних завдань на шляху розвитку Національної гвардії України, яка не словом, а ділом захищає Батьківщину, її волю, суверенітет і територіальну цілісність. І забезпечення житлом є важливою запорукою високого соціального статусу військовослужбовців», – зазначив  командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров.
Він також повідомив, що Державним бюджетом України на 2018 рік на   будівництво та придбання житла для військовослужбовців НГУ спрямовані кошти в розмірі 200 мільйонів гривень,  за рахунок яких вже отримано та передано під заселення 135 квартир, зокрема 94 квартири – для забезпечення житлом сімей учасників АТО.
Також Юрій Аллеров сказав, що до кінця року додатково планується ввести в експлуатацію два  житлових будинки на 80 квартир у  Вишгороді та три гуртожитки на 87 кімнат у Запоріжжі і Миколаєві, придбати близько 48 квартир та виплатити грошову компенсацію за неотримане житло 37 сім’ям військовослужбовців. 
До слова, інформують у прес-службі НГУ, протягом 2014-2018 років за рахунок усіх джерел фінансування житлом забезпечено 921 родину військовослужбовців Національної гвардії України.