7 лютого зустрів 90-річчя почесний ветеран України, постійний передплатник «Подільських вістей», полковник внутрішньої служби, ветеран кримінально-виконавчої системи, в минулому начальник Райковецької виправної колонії № 78 Хмельницької області Григорій Давидович Оберемок.

За плечима цієї славної шанованої людини 62 роки трудового стажу, розпочав який підлітком на колгоспних роботах, працював юристом, заступником керівника сільгосптехніки району… Чверть століття присвятив службі в органах МВС, протягом яких довелося з сім’єю два десятки разів змінювати місце проживання.
Григорій Давидович за доблесний труд нагороджений шістьма медалями, заслужено отримав понад сотню грамот і різних подяк.
За десять років його керівництва Райковецька колонія досягла значних результатів у своїй діяльності, зайняла перше місце в Україні і була нагороджена перехідним Червоним Прапором. За цей період в установі побудовано комплекс для роти охорони, два гуртожитки для засуджених на 320 і 215 місць, цех № 5 та додаткові дільниці цехів № 1, 3, дільницю випуску борін. Збудовано склад відділу інтендантського забезпечення, склад для готової продукції та дві дільниці цеху № 5, склад на ст. Скибневе та добудовано медичну частину.
З коханою дружиною Марією Семенівною в любові і злагоді прожили 70 чудових років, нині гордяться дітьми, радіють онукам, тішаться правнучками і праправнучком.
З роси й води Вам, шановний ювіляре. При гарному здоров’ї у колі дружної родини нехай благословить Всевишній зустріти славний сторічний ювілей.