Щорічно  за ініціативи  ради обласної і  районних організацій  ветеранів Украї-ни в регіоні заготовляють сільськогосподарську продукцію для поліпшення харчування хворих. І  цієї  осені було  підтримано цей  почин керівництвом на обласному рівні, а також  у районах та об’єднаних територіальних  громадах.

Одними  з перших  активно здійснили  благодійні  заходи для Хмельницького шпиталю ветеранів війни сільські ветеранські  організації Кам’янець-Подільського, Летичівського, Красилівського,  Волочиського, Ізяславського, Полонського, Шепетівського районів (очільники  Е. Є. Кульчицький, Г. П. Чекерда, В. К. Боднарчук, О. І. Довгалюк, Л. М. Загоруй,  В. І. Жухевич, К. П. Ковбасовська та інші).
 Сутужна ситуація склалася цьогоріч  із картоплею. Проте керівник ветеранства Дунаєвеччини  Петро Скоробогач звернувся до ветеранів-аграріїв з проханням допомогти іншим продовольством для  госпіталю, де лікуються учасники бойових дій,  афганці, атовці, ліквідатори лиха на ЧАЕС, інваліди  діти війни тощо.
 Як  завжди,  із щирістю відгукнулися очільники  агроформувань району: Леонід Байталюк,  Костянтин Іванов, Олександр Герасимчук, Микола  Масловський, Олександр Лотко та інші. Вони зі  своїх фермерських господарств виділили  борошно, крупи, цукор, олію, курятину, та мед на загальну  суму близько 16 тисяч гривень.
 Надійшла  картопля з  Білогірщини: із села  Семенів та селища Ямпіль,  ТОВ «Перлина Поділля»  (С. П. Іващук), з Красилівщини: ТОВ «Агропартнер»  (В. О. Федченко), Чемеровеччини: ТОВ «АВС-АГРО» (А. І. Атаманчук). 
Долучилися  до благодійної  справи, відтранспортувавши  картоплю хворим у шпиталь,  ветерани-аграрії з Волиці та Гаврилівки,  що на Теофіпольщині.
До  їхнього столу  із задоволенням  також відправив соковиті  та рум’яні яблука відомий  ветеран — аграрій, садівник Анатолій  Битий із Городоччини.
Майже  з усіх районів селяни зробили благодійні продовольчі  внески лікувальним закладам краю. Тож  за це благородство їм велике спасибі, а  особлива подяка від головного лікаря Оксани Бочкарьової, медперсоналу  шпиталю та ветеранів, які тут покращують своє здоров’я.