З нагоди свята Миколи Чудотворця представники колективу податківців краю привітали своїх підшефних – учнів Вовковинецької школи інтернату, що у Деражнянському районі. Відповідальну і почесну місію виконали заступник начальника ГУ ДФС у Хмельницькій області Тетяна Процюк, голова ради обласної профспілкової організації служби Петро Самолига, заступник начальника оперативного управління Руслан Васьковський та начальник Деражнянської ДПІ Олександр Ломай.

Цій податковій традиції – на свято покровителя дітей вручати подарунки своїм підшефним – виповнюється два десятки років. І кожного разу такі відвідини дарують і малим, і дорослим безліч щирих емоцій, світлої радості і безпосереднього природного спілкування.
Тож податківці Хмельниччини поспішають із солодощами для кожного малюка та іншими подарунками, які необхідні школі-інтернату в повсякденному житті, до тих, хто так потребує любові!
Власне, так і робив улюбленець української дітвори: дарував свою жертовну любов і щиро допомагав. Саме тому Миколу Чудотворця споконвіку шанують у кожній українській родині.
Сьогодні від імені Святого Миколая податківці принесли дітям радість. Натомість вовковинецькі школярі подарували своїм шефам гарний концерт з нагоди свята.
І ще примітно, що цього року у Вовоковинецькій школі-інтернаті було чимало добродійників. Тож число шанувальників великого святого зростає.