У той час, коли люди дають чи не останню копійку на армію, аби хоч якось допомогти нашим хлопцям на передовій, начальник відділу забезпечення військової частини у Шепетівці зібрав на своєму горищі стільки військового майна та продуктів, що ними можна було б забезпечити цілу військову частину. Мало того, під час обшуку правоохоронці виявили ще й зброю. За даними фактами проводиться досудове розслідування.

Упаковки банок з тушонкою, тепла військова форма, військові намети, п’ятнадцять (!) буржуйок, термоси, котушки з кабелем, які застосовують для забезпечення зв’язку, кілька генераторів і насосних станцій — це не повний перелік того, що правоохоронці знайшли на горищі та в підсобках тридцятисемирічного капітана з села Судилків Шепетівського району Андрія Колесника. Три ангари на подвір’ї битком набиті різними військовими речами та пальним у такій кількості, що вистачило б  чи не на рік для забезпечення армійців. А ще у військовослужбовця виявили набої до пістолета «Макарова», незареєстровану зброю та гранату. До пізньої ночі міліціонери описували те, що, ймовірно, повинно було піти на передову для бійців. На запитання: «Де взяв?»,  родичі стверджували, що чоловік придбав усе це через мережу Інтернет і продавав волонтерам. Мабуть, торги йшли кепсько, бо в такій кількості речі просто лежали запакованими. Сам же Андрій Колесник ніяких свідчень ще не давав. Незадовго до приїзду правоохоронців «чесному» військовому раптово стало зле. За словами Олександра Задачіна, т. в. о. начальника слідчого управління УМВС України в Хмельницькій області, Андрія Колесника шпиталізували з високим тиском до Шепетівської міської лікарні. Потім до неврологічного відділення Хмельницького військового госпіталю. А зараз він проходить «лікування» у Києві. Спілкуватися з ним лікарі не дозволяють, посилаючись на важкий стан здоров’я пацієнта. До слова, палату не охороняють, адже його процесуальний статус досі не визначений, отже, підозрюваним його не вважають. Досудове розслідування триватиме два місяці, за цей час військовослужбовець реально може втекти за кордон, так би мовити, на лікування.
Усе майно, як речові докази, перебуває у Шепетівському райвідділі міліції. Досудове слідство  має встановити, звідки з’явилося все це добро, адже, за попередніми даними, у військовій частині про нестачу майна не повідомляли. Можливо, ці речі придбані на пожертви людей, які передавали свої заощадження для армії.
Якщо слідство доведе провину Андрія Колесника, то за незаконне зберігання зброї та розкрадання майна йому загрожує від трьох до восьми років ув’язнення.