Попри те, що існує скептичне ставлення з боку чоловіків до представниць прекрасної статі, як до лякливих водіїв транспортних засобів, жінки, як правило, керують машинами значно більш відповідально ніж чоловіки. Але у кожному правилі бувають виключення, так сталось і цього разу.

У Шепетівському районі поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, у якій травмувалось дві жінки. Як повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області ДТП сталася вчора, 5 січня, близько 23.00 години в селі Судилків Шепетівського району на перехресті вулиць Героїв Майдану та Набережної.

28-річна місцева жителька, керуючи автомобілем «Тойота Ленд Крузер», допустила зіткнення з автомобілем «Ніссан Альмера», котрим  керувала сорокап’ятирічна  судилківчанка, в результаті чого водійка автомобіля «Ніссан» та її 58-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження і були доставлені в Шепетівську центральну районну лікарню.

За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, слідчі встановлюють усі обставини події.