На Хмельниччині відкрито чергову місцеву пожежу команду, яка  пильнуватиме за безпекою жителів Білогірської об’єднаної територіальної громади.

Як повідомляють в обласній адміністрації, створення нових місцевих пожежних команд в об’єднаних територіальних громадах  значно підвищує рівень безпеки жителів  найвіддаленіших населених пунктів.  Такі заходи зменшують кількість випадків травмування  і загибелі людей, нанесення матеріальних збитків внаслідок пожеж, ліквідація яких відбувається ще на початковій стадії.

От і  Білогірська об’єднана територіальна громада, що  на Хмельниччині, отримала нову місцеву пожежну команду, урочиста презентація якої відбулося в селі Сивки. Підрозділ МПК має стати надійним щитом від ймовірних небезпек, пов’язаних із пожежами та іншими надзвичайними подіями для майже півтори тисячі мешканців семи навколишніх сіл.

Новоспечені вогнеборці забезпечені усім необхідним для виконання своїх обов’язків: захисним одягом і спорядженням, пожежним автомобілем, спецінструментом та  мотопомпою, вони вже заступили на чергування та готові захищати громаду від лиха.