Надрукувати
Категорія: Портрети
Перегляди: 991

Вони служать в одній з військових частин. Він – начальник автомобільної служби, вона – медична сестра. Неодноразово виконували бойові завдання в зоні Операції Об’єднаних сил, у Донецькій та Луганській областях, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України.

Військовий стан – не час для роздумів. Двадцятивосьмирічний Юрій Присунько та двадцятидев’ятирічна Ганна Побережна, не вагаючись та не чекаючи підходящих моментів, вирішили одружитися та створити нову українську сім’ю. Сьогодні вони поєднали свої долі, стаючи на весільний рушник. Молодята одягнули один одному обручки, поставили підписи у державному акті, реєстратор оголосила подружню пару чоловіком і дружиною.
«Ми познайомились у військовій частині, дружимо вже чотири роки. Ми завжди разом, полум’я кохання між нами не згасає. Планували одружитися ближче до літа, але склалась така ситуація, в країні триває повномасштабна війна, і ми не знаємо де будемо завтра та що будемо робити, тому вирішили одружитися сьогодні», - розповіла Ганна.
Привітати Юрія та Ганну прийшли рідні, друзі та бойові побратими. Зичили їм багато щасливих років спільного подружнього життя, гарних і здорових діточок, та найголовнішого – миру і Перемоги.