Надрукувати
Категорія: Портрети
Перегляди: 733

В селах Хмельницької міської територіальної громади одиноким людям похилого віку допомагають працівники Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Усі одинокі, одиноко проживаючі люди похилого віку та люди з інвалідністю, що мешкають у селах територіальної громади м. Хмельницького, можуть звернутися до соціального робітника у своєму селі або за телефонами: (098) 966-91-28, 63-07-80, 63-23-37.

17 соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома надають послуги 205 одиноким мешканцям сіл у 24 населених пунктах, які не здатні до самообслуговування та потребують сторонньої допомоги. Найбільше людям потрібна допомога в прибиранні житла та прибудинкової території, доставка води з криниці, обробка присадибної ділянки (не більше 0,2 га), приготування їжі, прання білизни, надання допомоги при купанні, придбання і доставка продовольчих, промислових, господарських товарів, медикаментів, надання допомоги в оформленні документів, в оплаті комунальних платежів тощо.
Відділення соціальної допомоги вдома мешканцям сіл було створено у міському територіальному центрі соціального обслуговування 1 січня 2021 р. Основним завданням відділення є надання соціальних послуг мешканцям Хмельницької міської територіальної громади, які проживають в селах.