Саме так крилато й образно охарактеризував  співпрацю з обласною газетою  «Подільські вісті» —  газетою захисту подолян, новопризначений очільник Хмельницької дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олег Хавронюк на зустрічі з керівниками часопису.

Олега Володимировича особливо рекомендувати та представляти нашим читачам і мешканцям області не потрібно. Він — подолянин, виріс і відбувся як особистість на Хмельниччині. Відомий керівник, який блискуче здолав високі військові щаблі та найвищі коридори влади. А вона, як відомо, є безапеляційним іспитом  людським якостям. Однак Олег Володимирович завжди відстоював свою думку, захищав справедливість і залишався самим собою. Словом, влада не зіпсувала його.  Людський фактор вважає основним у вирішенні  завдань будь-якої складності. Приємно вразило нас те, що за кілька днів копіткої роботи він зумів глибоко вникнути у тонкощі гігантського і багатогранного механізму пошти, де працює майже три тисячі чоловік  та на балансі велика кількість техніки, з якої,  даруйте, половина — металобрухт. Спадщина, як бачимо, не позаздриш.
Ще одна важлива деталь. Новий очільник повернув на свої робочі місця професіоналів, які знають пошту з колиски і яких безпідставно звільнило колишнє керівництво. Серед них — начальник Хмельницького поштамту  Я. В.  Мороз та інші фахівці.
У свою чергу ми проінформували Олега Володимировича, щодо подальшої співпраці з дирекцією «Укрпошти» на благо розвитку Подільського краю.
Олег Володимирович подякував керівництву газети «Подільські вісті» та її славетному колективу.