Директор Ярмолинецького лісгоспу І. І. Кирилюк – знаний на Поділлі лісівник, який  пройшов трудовий шлях від простого лісоруба до керівника підприємства. Він, як кажуть у народі, зробив себе сам. Займаючи   різні посади, Іван Кирилюк викував у характері рішучість, наполегливість,     уміння прораховувати все на кілька ходів наперед. Шостий рік він очолює   рідний    лісгосп, в якому пропрацював майже 30 років.

   – Іван Іванович – успішний керівник, впевнено   веде за собою великий і потужний колектив, – говорить начальник обласного управління лісового та мисливського господарства П. С. Пешко. – У всіх починаннях з реформування галузі, ініціативах нашого управління він один із найактивніших,  з душею  взявся впроваджувати в життя стратегію розвитку лісового господарства  Хмельниччини.
   І. І. Кирилюк –   депутат  обласної ради, учасник бойових дій, люблячий чоловік і турботливий батько. Все було в житті Кирилюка: і падіння, і злети. Та  ніколи не зраджував своїм принципам. Справедливість, честь, гідність   і відданість улюбленій справі завжди були і є для нього визначальними.   Він займає активну життєву позицію, підтримує різні проекти   культурно-соціальної сфери життя району, допомагає волонтерським організаціям підтримувати воїнів АТО, малозабезпечені сім’ї.   Кожний член колективу лісгоспу знає, що прийшовши за порадою до директора, він її отримає, прийшовши за допомогою – він її матиме, але й за роботу спитає сповна. Адже перш за все цінує дисциплінованість та командну роботу, де ніхто не байдикує, де всі вболівають за спільну справу, де байдужим не залишається ніхто.
«Я вперед, а ви – за мною», – каже Іван Іванович. І колектив самовіддано трудиться,   здобуваючи     призові місця у трудовому суперництві серед лісгоспів області. Ярмолинецьке лісове господарство також серйозно займається побічним користуванням, яке стало одним з пріоритетів діяльності підприємства. Кирилюк переконаний – навіть найменший клаптик землі повинен використовуватися по-господарськи   та давати   прибуток.
 Бути хорошим начальником дано не кожному, але  колективу Ярмолинецького лісгоспу пощастило.   Іван Іванович – справжній професіонал своєї справи, чуйна й щедра людина.   Отож колектив щиро привітав днями  свого керівника з 60-річчям від дня народження. Побажав йому довго залишатися завзятим, умілим й цілеспрямованим, віддавати свою енергію для розквіту України, рідного підприємства.