Саме так позитивно та з побажаннями й надалі не втрачати лідируючих позицій охарактеризував роботу відділення поштового зв’язку села Крупець, що на Славутчині, один з перевіряючих членів комісії з генеральної дирекції Укрпошти. Як одне з кращих в області його позиціонує й начальник Славутського центру поштового зв’язку № 6 Іван Соболик, проте зазначає, що успіх кожної справи завжди криється в тісній співпраці: органів влади, об’єднаних територіальних громад, промислових та сільськогосподарських підприємств тощо.

Берегині відділення — начальник Наталія Дацьків, котра ось уже три десятки літ присвячує себе улюбленій роботі, а також листоноші Жанна Панчук, Леся Самолюк, Віра Гаврилюк і справді роблять усе, аби, як то кажуть, тримати марку. Усі доведені плани вони з року в рік перевиконують. Обслуговують два села: уже згаданий Крупець та Стригани.
— Ті колізії, які виникали минулої осені з поштою, добряче додали тривоги людям, особливо, літнім та немічним, — розповідає Наталія Дацьків. — Їм ми потрібні в першу чергу, бо ж здійснюємо місію зв’язкових зі світом. Приносимо не лише пенсії та кореспонденцію, але й працюємо з великим обсягом різноманітних платежів та переказів. Та найважливіше — доставляємо товари першої необхідності, бо до дрібниць вивчили, хто й чого, як правило, потребує, а ще розраджуємо в будь-яких життєвих ситуаціях порадою чи просто добрим словом.
— У вашому відділенні дуже комфортно та затишно. Хто сприяв у створенні таких умов?
— Ще до утворення Крупецької об’єднаної громади це приміщення було взяте на баланс сільської ради з ініціативи її голови Валерія Анатолійовича Михалюка. З того часу ми й забули про всі побутові негаразди, як от, до прикладу, холодна грубка, до якої треба було самотужки і дров нарізати-нарубати, й прибігти вдосвіта, щоби напалити. Як бачите, тепер все інакше. Повноцінне опалення забезпечують електричні конвектори, зроблений чудовий ремонт, навіть меблі спеціально до наших потреб завдяки турботі сільської ради виготовлялися на замовлення. Це дуже цінуємо і ми, й відві- дувачі. До речі, такою опікою не обділений жодний заклад освіти чи соціальної сфери громади й умови в них створені на гідному рівні.
Хочу також висловити вдячність за співпрацю, розуміння й підтримку керівнику центру поштового зв’язку № 6 Івану Володимировичу Соболику. Він справжній фахівець своєї справи й багато докладає труда, аби сільські відділення розвивалися та в подальшому мали перспективу. Від цього виграють усі, а, в першу чергу, прості люди.
У ці новорічні та різдвяні свята зичу, щоб Господь дарував всім нам миру, порозуміння, здоров’я та успіхів в усіх починаннях!