Тому його варто носити з задоволенням. Адже, без перебільшення, усім приємно дивитися на усміхнену й щиру людину, яка наче випромінює світло. Це своєрідний магнетизм – бо мимоволі тягнешся до неї.

«Бути людяним, терпимим, добрим, а головне ставитися з повагою – найважливіші секрети успішної співпраці з людьми», – саме так вважає начальник Хмельницького відділення поштового зв’язку №17 Ольга Павлівна Швидкова. Вона зізнається, що, працюючи з людьми, варто ставитися до них так, як би ви хотіли, аби ставилися до вас. «Людяність – це невичерпне й пульсуюче джерело, основа всіх основ… А головне, без цієї риси не вдасться налагодити справді якісної комунікації з усіма», – каже пані Ольга.
У поштовому відділенні вона працює три роки. Розпочинала з посади оператора, а рік тому очолила відділення, в якому 11 працівників. Ольга Павлівна з гордістю говорить про свій дружний колектив. Всі намагаються добросовісно й сумлінно виконувати свої обов’язки, доброзичливо ставитися одне до одного. Та важливо, на її думку, вміти зацікавити підлеглих, ставитися до них з повагою і допомагати в роботі за будь-яких обставин.
Пані Ольга розповідає, що завжди мріяла працювати з людьми, тож і вибір професії – яскраве тому підтвердження.
Вона родом із Віньковеччини, де минули її дитинство та юність. Закінчивши Хмельницький кооперативний технікум, працювала деякий час за фахом – бухгалтером. А згодом прийшла на пошту, з якою планує пов’язати своє подальше життя.
…Після трудового дня втіха і приємний відпочинок для Ольги – спілкування з п’ятирічним синочком Дениском. Як тільки заговорила про свою кровинку, на вустах з’явилася усмішка, очі засяяли. «Час, який ми проводимо разом, дуже цінний для нас обох, – ділиться Ольга. – Тому намагаємося встигнути втілити чимало Денискових задумів і справ». А Денис, як і годиться справжньому козакові, любить ласувати маминими смачнючими варениками й борщем…