Надрукувати
Категорія: Портрети
Перегляди: 662

Немає у всьому білому світі кращого слова як «мама». Жодне інше не містить у собі стільки любові, турботи, ніжності. Жодне інше не викликає в душі стільки найчуттєвіших емоцій. І чим вагоміше значення мами в твоєму житті, тим надійніший твій оберіг від зла, негараздів, гірких розчарувань.

А найзаповітніша мрія кожної мами — аби її діти були здоровими, щасливими, нічим не осоромили батьків і мали повагу від людей.
З гордістю і винятковою теплотою говорить про своїх трьох дітей Галина Іванівна Петринюк. Андрій — нині голова Теофіпольської райради, Олександр — підприємець у Ямполі, Людмила — медик, проживає в Івано-Франківську, і також стала для своїх чотирьох дітей прекрасною мамою. Галина Іванівна зауважує, що своїми рідними донями вона вважає і двох невісток. Інна подарувала їм чотирьох онуків, а Вероніка — двох.
– Відчуття величезного щастя з’являється лише разом із твоїми дітьми, — каже Галина Іванівна Петринюк.
– А підсилюється воно, коли народжуються онуки, — додає її сваха Віра Володимирівна Шуляк. — Тому відчути оцю благодать материнства, неймовірну радість від спілкування з онуками, ми бажаємо кожній жінці...
День матері, який відзначатимемо 12 травня, і справді особливий. З глибокою вдячністю згадаймо матерів, котрі відійшли у Вічність. І подаруймо усю свою любов, добро, щирість живим. Не лише у цей день. Бо ніхто не замінить маму. Ніхто не дорожитиме тобою так, як вона...

На фото: Галина Петринюк, Віра Шуляк з дітьми — Андрієм та Інною Петринюками.