Людина, яка не байдужа до навколишньої краси, закохана у квіти, обов’язково наділена душевною красою. До таких належить і Марина Бондарчук, начальник поштового відділення зв’язку Старокостянтинів-4.

Вона обожнює квіти, тому в її помешканні, на подвір’ї вабить погляд квіткове багатство. У вісімнадцять літ Марина розпочала свою трудову діяльність у поштовому відділенні її рідного села Огіївці. Заочно навчаючись, освоювала й ази такої важливої для села професії, адже у кожному домі листоношу вважають своєю. Недаремно кажуть, що працівник поштового зв’язку – це ще й психолог, котрий має з першого погляду, з перших слів відчути настрій, характер співрозмовника. Цю непросту науку за 13 років роботи Марина Бондарчук успішно освоїла. Тому поштове відділення Старокостянтинів-4, де трудиться понад десяток років, під її керівництвом стало одним із кращих. Заслужено адресують слова щирої подяки його працівникам жителі цього мікрорайону міста.
– Разом зі своїми колегами Людмилою Возною, Аллою Войтенко намагаємося порозумітися, допомогти, бути уважними до кожного відвідувача відділення, – розповідає Марина. – Людям у наш складний час дуже необхідне добре слово, привітна усмішка, щирість. Цих, таких простих, здавалося б, речей, насправді дуже не вистачає. Тож на своєму робочому місці прагнемо компенсувати цей загальний дефіцит.
Які б труднощі не з’являлися на професійному шляху, Марина Бондарчук каже, що своє заняття не проміняє на жодне інше, адже її професія була й залишатиметься надто потрібною людям.