Надрукувати
Категорія: Портрети
Перегляди: 678

Завжди усміхнені, привітні, щирі, непідробно людяні, по-справжньому добрі, свої обов’язки звикли виконувати на відмінно, бо горять і живуть роботою, бо звикли працювати на совість, бо розуміють: від них залежить і вчасна доставка періодики до жителів довірених територій, і оплата комунальних, і навіть продукти, побутові товари доводиться розносити…

А що вже слова доброго чекають від них, поради, підтримки, розради… Послуги листонош, поштових працівників нині важко переоцінити, адже на них стільки функцій покладено, що й пальців не вистачає перерахувати. Шкода, що плата за цей титанічний труд направду мізерна. Та незрадливість професії, любов до людей, запальний оптимізм, а ще колектив, що став сім’єю, спонукають не опускати рук і, за звичкою, горіти робою. Це я про листонош (на фото зліва направо) Ніну Ширєєву, Надію Швачій, Рамону Рожковську, Галину Смяловську, Тамілу Шатурську, Лідію Вишкольську – оператора Центрального відділення поштового зв’язку Городок-1.
Дякуємо вам, дівчата, що ви саме такі. Як мовиться, з роси й води вам, дорогі.
Післямова: 9 жовтня відзначили Всесвітній день пошти. "Подільські вісті" щиро вітають своїх партнерів і друзів. Сподіваємося, наша співпраця міцнітиме та буде корисною для читачів.
Здоров'я, благополуччя вашим родинам, позитиву від кожного дня!