Надрукувати
Категорія: Портрети
Перегляди: 425

У Соколівці в свій час побудували гарні приміщення для громадського харчування мешканців. Але змінювалися часи, вони порожніли, в тому числі й через брак професіоналів. Доля склалась так, що життя закинуло Ніну Іванівну Трембовецьку, досвідченого кухаря, в Соколівку.

У її розпорядженні два заклади: в центрі села та поблизу автотраси Кам'янець-Подільський – Хмельницький. Своєю невтомною працею, сумлінним ставленням до виконання професійних обов’язків, глибокою порядністю вона заслужила повагу у жителів Ярмолинеччини. Іноді її називають “королевою”. Ця праця – не з легких, буває, що всі сплять, а вона до ранку або до глибокої ночі готує їжу…
Особливу увагу приділяє харчуванню та санітарному стану. Складаючи меню, передбачає збалансованість. Сервіровка столу витримується в світлих тонах. Святкують в ресторанах ветерани, студенти, молодь, трудівники полів, освітяни, медичні працівники. Відзначають дні народження, пам’ятні дати, ювілеї, сімейні події, релігійні свята.
Ніна Іванівна родом з Адамівки Віньковецького району, недавно вона зустріла славний ювілей – 50-річчя від дня народження. Від щирого серця жителі та ветеранська організація села вітають “королеву” кулінарії, матір, Берегиню роду зі славним ювілеєм. Зичимо щастя, здоров'я, многая літа. Бажаємо тішити відвідувачів кулінарними шедеврами і надалі. З роси і води Вам, дорога імениннице!