Соколівчанка Ганна Семенівна Войт народилася 15 вересня 1931 року в незаможній селянській сім’ї. Вона об’єктивно оцінює прожиті роки. Це були роки невтомної праці на благо Вітчизни і сім’ї. Від ранку і до смерканку працювала на ланах колгоспу ім. Шевченка. Особливо важкими були воєнні і післявоєнні роки. В ті далекі часи техніки не було.

За своє життя Ганна Семенівна пережила голод, холод, розруху, німецьку окупацію, перебудову. Її хатинка будувалась з місцевих матеріалів — глина, камінь, вапняки, ясен, дуб. Поруч великий сад і лісовий масив, а внизу несе свої води аж до далекого Дністра мальовнича річка Ушиця.
Дякуючи Богові, матір народила та виховала трьох дітей: Володю, Віру, Ліду. Сьогодні у неї три внучки — Руслана, Інна, Людмила та 5 правнуків, 1 праправнучка — Єва. Вона — українська берегиня, невтомна трудівниця.
Систематично відвідує церкву. Ранок починає з молитви, просить Всевишнього дати хліба насущного і простити провини наші, дякує Богу.
Її чоловік Федір сім років служив у рядах Червоної Армії, після якої добував камінь і будував хатину.
Сьогодні гарно працює зять Петро Рогачевський, якого називають «енциклопедією» сім’ї, який добре обізнаний з усіма сімейними проблемами — ремонтними роботами, земельними справами, електропостачанням, будівництвом, благоустроєм, комп’ютерними технологіями, обробітком земельної ділянки, збиранням урожаю. Дочка Ліда працює санітаркою у лікарні. У них народилося дві дочки — Леоніда та Зіна. Мають 3 внучки — Руслана, Інна, Людмила, п’ять правнуків.
Рада ветеранів Ярмолинеччини від щирого серця вітає шановну українську трудівницю з днем народження! З роси і води Вам, дорога Берегине!