Надрукувати
Категорія: Портрети
Перегляди: 743

Одна команда – саме цим висловом часто характеризують колектив, де всі, як один, працюють на досягнення спільного результату, поставленої мети. А якщо люди йдуть на роботу із задоволенням та гарним настроєм, то це в рази підвищує працездатність.

Такі привабливі, гарні українські жінки, працюють у Чемеровецькій об’єднаній територіальній громаді у фінансовому відділі. Вони здійснюють нагляд за фінансами ОТГ з першого дня утворення цього об’єднання, і якщо в 2017 році весь бюджет складав 107309000 (понад 46 млн власних надходжень), то в цьому, непростому році, бюджет зріс до 205130000 грн, де власних надходжень 122 мільйони 300 тисяч гривень. За рахунок селищного бюджету утримуються освіта, культура, соціальний захист, житлово-комунальне господарство, проводиться благоустрій сіл. За чотири роки на розвиток Чемеровецької громади спрямовано понад 123 мільйони гривень і витрачати їх ще є куди. Але головне, що є ріст і досягненням треба радіти, та, крім наведеного, фінансисти цінують доброзичливу атмосферу в колективі, бо тоді й гори, як кажуть, можна звернути.
До прикладу, головний спеціаліст Діана Домбровська (на фото перша зліва) не тільки займається видатками всіх розпорядників бюджетних коштів і бачить цифри «з заплющеними очима», а й захоплюється вишиванням бісером. Вона лагідна, турботлива мама для своєї донечки, яка цьогоріч закінчила школу з золотою медаллю. Ірина Коруняк (перша справа) – досвідчений працівник, постійно «тримає руку на пульсі» змін у законодавстві. Ірина Миколаївна завжди знає, яких звітів чекають у департаменті ОДА та Мінфіні, постійно слідкує за позитивним настроєм у команді, на кожен випадок знайдеться у неї цікава історія, або анекдот.
Неля Бурдаківська (на фото друга справа) – попри те, що молода весела модниця, – як провідний спеціаліст займається дохідною частиною бюджету, моніторить та аналізує сплату податків і турбується не тільки про своїх двох діточок, але й про каву та до кави для колег.
Очолює цей колектив мудрий виважений керівник Оксана Уланівська, усміхнене фото, якої вже прикрашало сторінку «Подільських вістей» у рубриці «Подолянка», і автору цих рядків дуже приємно, що з плином часу ні в посмішці, ні в настрої Оксани Леонідівни нічого не змінилося. А ось вона бажає змін на краще в Новому році усім українцям.
– Щиро зичу здоров’я, – звертається з вітаннями Оксана Леонідівна, – позитивних емоцій, нових звершень, досягнень і, звичайно ж, – грошей!