У поштовому відділенні села Кремінна на Городоччині не один рік працюють Лілія Козак, заввідділенням, та Валентина Поворознік, листоноша.

Це вони обслуговують 170 одержувачів пенсій, вчасно доставляючи їх жителям села. Крім того, Лілія Ростиславівна та Валентина Василівна турбуються, щоб люди вчасно отримували грошові перекази, змогли оформити оплату комунальних послуг. Не забувають про самотніх престарілих жителів села. На хуторі, розташованому більш як за 3 кілометри від Кремінної, проживають пенсіонери Ганна Люта та Зінаїда Притула, яким вже за 80 років. Працівники пошти для них стали своїми, рідними. На них чекають з нетерпінням.
Приємно, що не зменшується тут і кількість передплатників «Подільських вістей». Тривалий час видання передплачують ветерани Ольга Каліновська, Міла Воротна, Іван Любас, директор школи Ганна Дорога та інші. Газета їм до душі, тому рекомендують її тим, хто ще не встиг цього зробити, адже передплата на часопис триває. “Подільські вісті” завжди стояли на захисті інтересів подолян. Захмарні ціни на комунальні послуги, продукти харчування, товари першої необхідності – все це знаходить відображення на сторінках газети. Гнітить душу і те, що на сході не припиняється війна, в державі не подолали таких негативних явищ як корупція, проголошена боротьба з бідністю не досягає своєї мети. І сільчани виживають сьогодні в скрутних економічних, соціальних обставинах – хто як може.
Нелегко і сільським працівникам пошти. Зокрема, як виживати сьогодні доводиться листоноші на заробітну плату 1700 гривень? У той час, як високопосадовці від поштового зв’язку на рівні держави одержують височенні заробітні плати, премії, приміщення поштових відділень в селах не опалюються, бо на це немає коштів.
Та попри всі прикрощі життєвих обставин, працівники пошти не опускають рук, долають труднощі.
Роботу поштовиків в селі Кременній високо оцінюють і жителі, і староста села Таїсія Воротна. А Лілія Ростиславівна та Валентина Василівна свої зусилля спрямовують на те, щоб односельцям нести часопис «Подільські вісті», а з ним – добро, побільше позитиву.