Надрукувати
Категорія: Портрети
Перегляди: 728

Є люди, які завжди стають душею колективу, вносять у нього багато яскравих і пам’ятних моментів. До таких належить наш колега, чудовий журналіст, який віддав служінню Слову, зокрема, й газеті «Радянське Поділля» — «Подільські вісті» не один десяток років. Читачі й досі згадують публікації Володимира Золотарьова, пронизані життєвою правдою, щирістю, мудрістю.

Чи не щодня у Володимира з’являлися свіжі творчі ідеї, одразу ж загорався їх втілювати. З самого ранку за дверима його кабінету чути було, як наполегливо «трудиться» друкарська машинка. Це за його задумом з’явилися в газеті такі серйозні рубрики, як «Політичні гойдалки», «Нація і чарка», «На життєвих перехрестях», інші. Хоча, попри непрості теми, які порушував на сторінках газети, він залишався одним із кращих жартівників в редакції — сипав пригорщами гуморески, анекдоти, придибенції. А ще у кабінеті Золотарьова завжди витав аромат кави, без якої він не уявляв творчості, і на який ми усі збігалися раз по разу, щоб ще й насолодитися спілкуванням зі своїм колегою.
І не віриться, що Володимиру Золотарьову, завжди енергійному, життєрадісному, молодому душею, набігло 75. У день народження, 27 квітня, колектив «Подільських вістей» сердечно вітав ювіляра з побажаннями здоров’я, домашнього затишку, любові рідних і близьких. Ми завжди чекає-
мо на твої нові творчі знахідки, Володю. Бо справедливо кажуть, що колишніх журналістів не буває, а пенсійний вік не стане перепоною для справжнього майстра Слова, для людини, котра безмежно віддана газетярській справі, своїм рідним «Подільським вістям».