«Не хлібом єдиним» – такого принципу в родині Асєєвих дотримувалися завжди. Чи то мали кошти на передплату видань, чи їх не вистачало, але «Радянське Поділля», а тепер «Подільські вісті», у хаті постійно. Обласна газета – найулюбленіша.

У Летичеві Людмила Федорівна Асєєва працювала бухгалтером, завідуючою ательє з пошиття верхнього жіночого та чоловічого одягу, заступником директора КП «Силует». Понад 50 років трудового стажу!
Вийшовши на пенсію, поринула в громадську роботу. Вона – член президії районної організації ветеранів, заступник голови ветеранської організації селища, неодноразово її обирали депутатом селищної ради. Людмила Федорівна, якій недавно виповнилося вісімдесят років, – не просто багаторічна читачка «Подільських вістей», вона ще й пропагандист газети мимоволі. Прочитавши резонансний матеріал про сьогодення чи публікацію з історії краю або про людей незвичайної долі, обов’язково поділиться враженнями із сусідами, знайомими. Та ще й порекомендує передплатити часопис.
Її чоловік, Леонтій Гнатович, з яким прожили майже 58 років, теж ревний читач «Подільських вістей». Його, як і дружину, цікавить різна тематика. Зокрема, реформи в країні, політичні перепитії, життя українського села, рідного Подільського краю. Газета стала членом сім’ї Асєєвих. Подружжя завжди чекає її з нетерпінням.