Хмельничанка Марія Ляндебурська зізнається, що в «Подільських вістях» читає всі без винятку матеріали, адже різноманіття тем, рубрик дає можливість пізнати нове, цікаве у різних сферах життя.

— Впродовж тридцяти років, коли працювала в облспоживспілці, я передплачувала «Радянське Поділля», потім — «Подільські вісті». Газета і тепер залишається для мене першим інформатором в області, — розповідає Марія Іванівна. — На пенсії більше часу, який можна присвятити читанню. А читати і я, і мій чоловік, який працював свого часу конструктором на заводі, теплотехніком, технічним інспектором, дуже любимо.
 Бліц-аналіз важливих подій в Україні, «Політичні гойдалки», сторінка «Любисток», літературні добірки — завжди спонукають до роздумів і до наших сімейних обговорень матеріалів. Іноді, зізнаюся вам, коли читаю життєві історії наших земляків, навіть заплачу, так вони зворушують. Дізнаюся про мудрих господарів, про сильних людей, про талановитих особистостей, про наших подільських поетів, письменників, — і думаю, який же багатий на цікаві особистості наш подільський край. Вони можуть бути зразком для багатьох наступних поколінь, і добре, що газета про них розповідає, — наголошує 75-річна Марія Ляндебурська. — Сьогодні книга стала розкішшю, бо ціни на нові видання, не лише для пенсіонерів, дуже високі. А газета — доступна. До того ж, в кожному номері несе пізнавальне, корисне, розумне, — додає наша читачка. — Я вдячна газеті, що вона і своїх відданих передплатників шанує. Подарунок від «Подільських вістей» щоразу нагадуватиме мені про цю взаємоповагу і любов.