На річці Збруч у селищі Сатанів на Хмельниччині один випадок міг закінчитися трагічно, якби поряд не опинився працівник Служби порятунку.

Так, 48-річний житель села Олександрівка Сатанівської територіальної громади з незрозумілих причин раптово кинувся у воду та почав тонути. Якраз у той момент (у вільний від чергування час) проходив повз сержант служби цивільного захисту Володимир Синявський (на фото). І, помітивши у воді людину, яка кричала про допомогу, 32-річний рятувальник одразу кинувся з півтораметрового обриву у воду.
Все відбулося миттєво, як розповідають у головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, тому на роздуми часу не було. Проте завдяки добрій фізичній підготовці, Володимиру вдалось витягти потерпілого на берег та передати медикам для надання необхідної медичної допомоги. Вони, до речі, при обстеженні й спілкуванні з потерпілим з’ясували, що чоловік стрибнув у воду через раптовий прояв агресії.
Героїчний вчинок молодого бійця ДСНС вкотре доводить — якщо на кону людське життя, рятувальники готові у будь-який момент прийти на допомогу.