На Хмельниччині проведуть в останню путь українського героя - ЗНАЙ ЮА

Рік тому у військовому шпиталі помер Олександр Фарина. Молодий хлопець, який боровся за своє життя майже шість місяців. Реанімація змінювалась на звичайну палату, та за деякий час знову на реанімацію. Тоді здавалося, якщо зміг перенести понад 20 операцій, то мусить вижити точно. Але не завжди стається так, як того б хотілося. 

5 жовтня 2020 року у Хмельницькому попрощались із 26-річним Олександром Фариною, який 11 жовтня помер у Київському військовому госпіталі. Хлопець родом із Ярмолинецького район. Служив Олександр Фарина у 8-му окремому полку спецпризначення, згодом перейшов на контрактну службу в 128-му окрему гірсько-штурмову бригаду. Сашко 6 років боронив Україну. Знав, що таке патріотизм і честь, знав, що таке справжня боротьба і втрати - на початку війни втратив друга та бойового побратима Олексадра Мандибуру зі Старокостянтинова. 

Василь Довгань – бойовий побратим Олександра — згадує його як енергійну та життєрадісну людину: "Він був серед нас наймолодший. Хороший спортсмен, життєрадісний був, веселий завжди, енергійний. Ніколи в нього не було ніякої печалі, завжди підтримував побратимів своїх. На початку війни ми так його берегли, в бій не брали з собою".

Олександр Фарина отримав поранення під кінець служби, коли мав демобілізуватися. Поховали воїна у Хмельницькому на Алеї Слави, що на кладовищі у мікрорайоні Ракове. Вже рік український воїн тримає над нами небо. Пам’ятаймо!