Ім’я Володимира Іванишина – доктора економічних наук, професора, члена-кореспондента НААН України, активного громадського діяча, заслуженого працівника сільського господарства України, кавалера ордена «За заслуги» ІІІ, ІІ, І ступенів, ректора Подільського державного університету добре відоме не лише в Україні, а й далеко за її межами. За шість років  роботи на посаді керівника вишу, Володимир Васильович  зумів підібрати і сформувати його потужний кадровий потенціал, зміцнити матеріально-технічну базу університету, який нині став одним із провідних центрів регіону з підготовки висококваліфікованих фахівців для сільського господарства.

А ще –  Володимир Іванишин є автором, співавтором понад 160 науково-методичних праць, десятків статей не лише у фахових виданнях, а й у різних всеукраїнських та регіональних засобах масової інформації. В них він не-
одноразово порушує проблеми підготовки спеціалістів аграрно-технічної галузі, повернення молоді на сільські території, інституційно-інноваційного забезпечення розвитку спроможних сільських територіальних громад в умовах євроінтеграції,  розвитку зеленого туризму на селі, впливу земельної реформи на розвиток сільських територій тощо.  
Слід відзначити, що він також  активно співпрацює з журналістами місцевих і регіональних ЗМІ, проводить для них прес-конференції та брифінги. З його ініціативи нині у виші  видається газета «Вісник університету», журнал «Подільський вісник», на шпальтах яких часто вміщуються публікації ректора. Все це не могло залишитися поза увагою обласної журналістської спілчанської організації і Володимира Іванишина було прийнято до лав Національної спілки журналістів України.
Минулого тижня,  за дорученням голови Національної спілки журналістів України Сергія Томіленка, голова Хмельницької обласної організації НСЖУ, заслужений журналіст України Петро Лічман на  засіданні вченої ради університету врочисто  вручив Володимиру Іванишину   квиток члена НСЖУ  та міжнародну прес-карту, побажав йому нових творчих успіхів.