Вшанували пам’ять Героя України В’ячеслава Семенова
Хронограф відчеканював секунди. Важкі. Пройняті спогадами. Хвилиною мовчання у Національній академії Держприкордонслужби України вшанували пам’ять Героя України капітана В’ячеслава Семенова.

У серпні 2014-го В’ячеслав Семенов у складі оперативно-бойової прикордонної комендатури Могилів-Подільського прикордонного загону відбув на схід України, розповідають у прес-центрі вишу. Там, у складних бойових умовах, він проявив себе гідним командиром та до останнього подиху героїчно обороняв блокпост «Балу» в районі населеного пункту Дебальцеве. Сім років віддаляє нас від того фатального 17 лютого, коли мужній прикордонник зазнав смертельного поранення. В’ячеслав Семенов був у бою до останнього та завжди беріг своїх людей. Усі його підлеглі повернулися живими, хоч за це офіцер заплатив найдорожчим – життям.
За виняткову особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, капітану В’ячеславу Семенову було посмертно присвоєне високе звання Героя України. Також, Указом Президента України від 23 серпня 2017 року почесне ім’я Героя України В’ячеслава Семенова було присвоєно Могилів-Подільському прикордонному загону.
Герої не вмирають!