Надрукувати
Категорія: Портрети
Перегляди: 312

З ваших, шановні наші незрадливі читачі, вісточок дуже приємно дізнаватися про приємні події у такий вкрай складний для України час. Відрадно, що вистачає їх у кожній громаді, кожному куточку області і держави. А це беззаперечно свідчить про те, що народ наш є, народ наш завжди буде, ніхто не перекреслить наш народ.

«На тлі барикад, без весільної сукні і запрошених гостей 4 березня свій шлюб зареєструвала пара ярмолинчан, — розповідають у громаді. — Він — у молодості служив в армії, зараз приєднався до лав Збройних сил України. Вона — бухгалтер. Історія їхнього кохання щемлива. 15 років тому вони взяли шлюб. Чотири роки подружнього життя, народження донечки. Але потім розлучилися, на рік. Зрештою знайшли потрібні слова, порозумілися і останні вісім років знову були разом. Цієї зими вирішили узаконити свої стосунки, подали заяву за місяць… Війна внесла свої корективи, та планам не завадила. Кілька хвилин на офіційну реєстрацію шлюбу і — знову боронити Україну, кожен на своєму місці».
І в Солобковецькій громаді 6 березня одружилась чудова пара, як промінь світла в ці важкі дні. «Допоки українці сповнені любові одне до одного та своєї країни, допоки в них жевріє ненависть до війни — доти будемо битись!» — переконані подоляни.
Станом на 6 березня, з початку війни, в різних куточках України офіційно скріпили свій союз майже чотири тисячі нових сімей, а також народилося 4311 немовлят, повідомляють у Міністерстві юстиції України.

Таку націю не зламати! Нас не перемогти!