Білогірські активісти та волонтери вкотре доставили цінний вантаж для своїх земляків у зону АТО.
Володимир Матвієць, керівник ФГ «Вільний селянин», та Сергій Дем’янюк, керівник ФГ «Озера», виступили ініціаторами ідеї зібрати кошти для придбання обмундирування. Самі вони не лише подали хорошу ідею, але й пожертвували значну суму. Відгукнулися небайдужі люди і спільними зусиллями вдалося зібрати 24 тисячі гривень. Їх витратили на придбання наколінників, розгрузки тощо.
Приємно відзначити, що кошти для захисників Вітчизни збирають не лише дорослі, а й діти, котрі зростають справжніми патріотами своєї Батьківщини. До прикладу, сім учнів 8 класу Сивковецької школи зібрали понад 500 гривень.
Долучився до акції і благодійний фонд «Калиновий шлях». Відвіз обмундирування і передав його з рук у руки Віталій Саєнко.  
— Особисто мені прикро, що допомогу військовим надають одні й ті ж люди. Багато хто ставиться скептично до таких благодійних акцій, які покликані підтримати Українську армію, мовляв, солдатів зобов’язана забезпечити держава. Але якби не волонтери, які допомагають  воїнам АТО, то війна була б уже на порозі у нас, — каже Віталій Саєнко. — Повірте, військовослужбовці вдячні  усім, хто від щирого серця і доброї душі їх підтримує.