До Дня Незалежності України в центрі міста Хмельницького за сприяння організації «Волонтери Поділля» розгорнуто доволі специфічну виставку, на якій представлено три одиниці спаленої і розбитої військової техніки рашистів. Це трофеї українських мужніх захисників, які знищили ворога разом із його сталевими «помічниками» в запеклих боях.

У різних точках фронту наші військові під час активної фази війни палили танки, БТРи, гелікоптери, літаки путінської наволочі, тим самим наближаючи нашу Перемогу та демонструючи всьому світу неспроможність «другої армії світу».
Гордимося, що чимало бронетехніки окупантів знищили військовослужбовці саме Хмельницьких військових частин, виконуючи складні бойові завдання, проявляючи мужність, героїзм і відвагу, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України. ЗСУ щодня демонструють свою майстерність у володінні зброєю, з високою точністю знищуючи ворога.  
За трьома короткими історіями цих експонатів виставки стоять велика мужність, професіоналізм, наполегливість та жага до Перемоги наших Героїв.
Так, до прикладу, навесні цього року на Харківщині під час зіткнення з орками українські військові знищили танк Т-64, який ось уже 40 років є одним із основних засобів броньованої техніки в складі російської армії. І, незважаючи на численні модифікації та покращення, наші захисники палять їх. Яскравим прикладом їхньої ефективної роботи є представлений Т-64, який, використовуючи протитанкові засоби, знищили військові однієї із частин Хмельницького.
Також відплати не уникнула і бойова машина піхоти (БМП), яка була захована між будинками під час наступу в одній із найгарячіших точок на Харківщині. Проте українські захисники вирахували ворога і зробили влучний постріл, який знищив БМП московських окупантів.
Історія представленого на виставці БТР-80 теж аналогічна. Рашисти розташувалися в зелені, сподіваючись таким чином непомітно підійти до позицій наших захисників. Однак українські військові швидко “розкусили” задум ворога та накрили місце артилерією. Внаслідок операції знищено чимало техніки та особового складу загарбників, серед яких і  БТР-80.
Отож жителі міста Хмельницького та області мають унікальну нагоду побачити справжню розбиту військову техніку путінської армії практично в центрі міста (навпроти кінотеатру ім. Шевченка). Обов’язково відвідайте виставку.