Черговий масштабний обмін полоненими вдалося провести сьогодні. Перший цілковито жіночий обмін. Звільнено з полону 108 жінок:  37 евакуйованих з «Азовсталі», 11 офіцерів, 85 - рядових та сержантів. З них - 35 захисниць із ЗСУ, 32 - ВМС, 12 - ТРо, 8 - НГУ, включно з 2 із «Азову», 5 - ДССТ, 4 ДПСУ та 12 цивільних. Серед звільнених -  парамедикиня добровольчої організації «Госпітальєри» з Хмельницького Тетяна Васильченко, з позивним «Борисівна» та службовець 36 окремої бригади морської піхоти Діна Мугашева.

Серед тих, хто вовернулися дівчата, незаконно ув‘язнені в ордло, які потрапили в полон ще до широкомасштабного вторгнення.
Люди сиділи з 2019 року в псевдореспубліках за «надто проукраїнську позицію», яка виражалась в перевезенні гуманітарки для дітей-сиріт, надумані «шпигунство» та «тероризм».
Це був нервовий обмін. Надто багато деталей і моментів, які могли вплинути на процес, змінити його хід. При обмінах завжди багато ризиків, які треба прораховувати від моменту підготовки та під час самого процесу. Права на помилку немає.
Зараз всі дівчата будуть проходити медичний огляд, реабілітацію. Будуть обіймати рідних, своїх дітей, відновлюватись.
Подяка за чудову роботу Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими і всім причетним.
Україна не залишить нікого.
Бо українці - це найвища цінність держави.