"Кілька ракет прилетіло по об’єктах критичної інфраструктури Хмельницької громади, кілька ракет було збито нашими силами ППО. Прошу не знімати та виставляти наслідки обстрілів. Завдано серйозних руйнувань об’єктам критичної інфраструктури. 

Енергетики і комунальники працюють над відновленням об’єктів і будуть працювати усю ніч - роблять усе можливе щоб відновити життєдіяльність міста. 40% населення громади з електропостачанням. З 20.00 ми почали відновлювати водопостачання – запустили наші ВНС, але маємо поки проблеми з живленням Чернелівського водозабору. Плануємо дати воду тимчасово. Поки не буде запущена Чернелівка, ми зможемо дати воду в межах 1,5-2 годин, десь 80% населення зможуть на цей час отримати воду. Якщо запуститься Чернелівка, то на ранок з водою будуть всі. Ми змогли запустити наші когенераційні установки і попередньо 80% споживачів будуть вночі з теплом, далі буде залежати від запуску інших об’єктів критичної інфраструктури. Медицина наша вся з електропостачанням від генераторів, з теплом від котелень, де є когенераційні установки або котельні працюють на твердому паливі. Не можемо прогнозувати, чи зможе електротранспорт вийти вранці на маршрути. Готуємося, що тролейбуси не вийдуть і ми замінимо їх автобусами. Робимо все можливе щоб відновити життєдіяльність міста в повному обсязі. Тримаймо стрій! Ми обов’язково переможемо! Слава Україні!", - зазначив Олександр Симчишин у відеозверненні.

До речі, загалом в Україні у результаті масованого російського ракетного обстрілу у вівторок пошкоджено близько 30 об'єктів, одна людина загинула, ще шестеро зазнали поранень. 

За уточненою інформацією окупанти атакували Україну 96-ма крилатими ракетами повітряного та морського базування (Х-101, Х-555, "Калібр"), керованими авіаційними ракетами Х-59, ударними дронами "Shahed-136/131", "Оріон", "Орлан-10". Про це інформує командування Повітряних сил ЗСУ. 

Протиповітряною обороною збито 75 крилатих ракет (Х-101, Х-555, "Калібр"), дві керовані авіаційні ракети Х-59, 10 "Shahed-136/131", один БпЛА "Оріон" та один "Орлан-10".