DSCN0022.JPG

24 березня держадміністрації області спільно із Головним управлінням ДСНС України у Хмельницькій області відправили нужденним Балаклійського району гуманітарну допомогу.

Теплий одяг, взуття, дитячі речі, ковдри, засоби гігієни, продукти харчування, консервація, вода  –  усього 10 тонн вантажу. Допомогу збирали усією областю, до благодійної акції долучився кожен район.  Організатори запевняють, що гуманітарні вантажі направлятимуть і надалі. Наступне, що збиратимуть, – будівельні матеріали. Адже попереду ще довготривалий процес ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, розмінування, а потім – відновлення пошкоджених будівель.

DSCN0018.JPG

Нагадаємо, в ніч проти 23 березня, розпочалися вибухи на складах зберігання боєприпасів, розташованих неподалік Балаклії у Харківській області. Відомо про кількох постраждалих внаслідок інциденту, загинула одна людина. На 24 березня інтенсивність горіння і детонації боєприпасів пішла на спад. На місці вже працює спеціальна бронетехніка, яка локалізує поширення вогню. Однак, про повну ліквідацію говорити ще зарано.