Цьогорічна весна обдарувала вже дві родини трійнятами, які з’явилися на світ у обласному перинатальному  центрі «Нове життя».

Така нечувана щедрість природи здивувала лікарів медичного закладу. Адже із часів його відкриття, 23 травня 2013 року, народилося четверо трійнят і двоє із них не так давно, у березні.
А, напевне, двадцятирічна Анастасія Гулевата стала ще й наймолодшою багатодітною мамою, коли народила двох доньок і сина. Із чоловіком Олександром виховували дворічного Олександра і були вкрай  приголомшені, дізнавшись, що у них буде поповнення аж із трьома дітками. Подружжя із Дунаєвецького району чекало донечку чи синочка...
– Діти народилися 18 березня шляхом кесаревого розтину недоношеними. У дівчаток Аліни та Марини вага становила відповідно 1650, 1600 грамів, Вітя богатир – 1900 грамів, – повідомила завідуюча відділенням постінтенсивного догляду та виходжування новонароджених Вікторія Олексюк. – Незважаючи на свій молодий вік, мама дбайливо ставиться до своїх малюків, ретельно доглядає за ними, сама годує, поки що з пляшечки.
Настя не приховує радості, що малюки вже перебувають із нею, у палаті. Адже тиждень вони були у реанімаційному відділені. Тоді тривога і неспокій доймали батьків. Окрім того, щодня доводилося купувати дорогі ліки, залишаючи в аптеці понад дві тисячі гривень.
– У нас таких коштів не було, бо ми ледве зводимо кінці з кінцями, вважаємося малозабезпеченою сім’єю, – розповідала багатодітна мати. – Але маємо не тільки велику, але й дружну родину, яка не лише з нами раділа поповненню, а й допомогла в їхньому лікуванні.
Щасливого татуся Олександра із трійнею привітав колектив підприємства “Айріс”, де він працює. А його керівник В’ячеслав Анатолійович Боднар  надав багатодітній родині щедру, відчутну фінансову допомогу.
Нині новонароджені перебувають під пильним наглядом досвідченого й уважного лікаря Вікторії Олексюк. Тому Настя Гулевата впевнена, що вони наберуть ваги і зміцніють. А їх у Міцівцях з нетерпінням чекає велика родина, а щаслива прабабуся Неля уже для них завершує ремонт у будинку, старається для трійнят облаштувати побут і татусь. Та на все необхідних грошей не вистачає. Окрім того, недоношеним малюкам все ще необхідне тривале лікування. Якщо хтось бажає допомогти родині, то повідомляємо номер картки ПриватБанку 5168  7572  8142 9094.