У Кам’янець-Подільському  районі на залізничній станції «Нігин» пасажирський потяг № 139 «Київ — Кам’янець-Подільський» у складі 15 вагонів протаранив вантажного поїзда з 17 вагонами щебеню, який стояв на колії. Внаслідок зіткнення локомотив та два вантажних вагони перекинулися, а ще один  локомотив і пасажирський вагон зійшли з рейок.

Прикра аварія через невдале маневрування сталася 27 травня о 6:40 ранку. Із  понад 540 пасажирів  потяга  шестеро  постраждало  (з них четверо — діти).  На щастя, обійшлося без жертв: усі потерпілі отримали тільки  легкі тілесні ушкодження, забої та подряпини. Загалом  у  потязі перебувало 104  дитини.
За повідомленням управління ДСНС у Хмельницькій області, на місце аварії оперативно прибули три рятувальні відділення на спецавтомобілях,  карети швидкої допомоги, поліція та автобуси місцевого автопідприємства. Травмованих евакуювали з пошкодженого вагона та передали лікарям для надання невідкладної допомоги. Решту пасажирів автобусами  доправили  до місця призначення.