Злидні та хвороби супроводжують людство з незапам’ятних часів і можуть бути обумовлені різними причинами та обставинами, залежними і абсолютно незалежними від людей. Ефективною зброєю проти них є благодійність. Творити благі, добрі безкорисливі справи, милосердя чинити тим, хто потребує цього особливо, завжди було гідним і шанованим заняттям.
Тож обласне правління УТОС має за честь привітати тих, хто несе потребуючим світло і тепло, з Міжнародним днем благодійності.

Це поняття увійшло в наше життя, у складний період для більшості співвітчизників. Багатьох охоплює морок страху, розчарувань. На щастя, темряву розгубленості осяює щедрість і милосердя благородних людей, завдяки яким функціонує наша громадська організація. Всього в обласній організації на обліку перебуває 1713 осіб і всі вони щоденно потребують різної допомоги — на лікування, проведення операцій, придбання тифлозасобів, озвучених або брайлівських, які недоступні їм через мізерні пенсії. І хоча матеріальна підтримка часткова і не розв’язує усіх проблем, — все ж дає моральний посил — ти не один, про тебе знають і дбають. Це додає наснаги, впевненості, а з ними легше долати перешкоди та негаразди.
Наші благодійники заслуговують безмежної вдячності за їхню людяність і добро. Серед них — керівники комерційних структур і приватні особи, наші земляки. Бажаємо їм здоров’я, успіху, процвітання, досягнення поставлених цілей та здійснення мрій!
Традиційно восени проходить благодійна акція «Місячник незрячих», запрошуємо всіх небайдужих долучитися до її проведення та, за можливістю, надати матеріальну допомогу зручним для вас способом — особисто, адресно, через організацію: коштами, товарами, продуктами. Будемо вдячні за будь-яку допомогу.
Наші реквізити: п/р 2600501484383 в Центральній філії ПАТ «Кредобанк»  МФО 325365, код ЄДРПОУ 23843578