У Летичеві відбулася зустріч працівників відділень поштового зв’язку району з керівництвом ТОВ «Агрохолдинг-2012», яке успішно працює на теренах краю і є соціально орієнтованим підприємством.

 Цей захід викликав зацікавлення й у представників територіальної громади, керівництва району, журналістів. Адже йдеться про започаткування міцної співпраці потужного виробника сільгосппродукції з поштовиками. З вітальним словом виступив депутат обласної ради Вадим Лозовий. Генеральний директор «Агрохолдингу-2012» Василь Мороз розповів про діяльльність підприємства, яке нині дає молока стільки, як сумарно чотири райони області. Воно також успішно розвиває рослинництво. Виробничники мають гідну зарплату, добрий соціальний пакет, а місцевий бюджет — гарні надходження.
 Голова Летичівської об’єднаної територіальної громади Ігор Тисячний подякував агрохолдингу за міцну співпрацю, проінформував, як розвиватиметься поштовий зв’язок у селищі та на іншій території громади. Виконуючий обов’язки директора Хмельницької дирекції ПАТ «Укрпошта» Віталій Стрембіцький зосередив увагу на необхідності розвитку поштового зв’язку, особливо — на селі. Він вручив представникам агрохолдингу, державної влади та місцевого самоврядування художній поштовий блок «Краса і велич України. Хмельницька область», який зайняв третє місце в конкурсі «Краща марка України», а також презентував власну марку. Т. в. о. редактора обласної газети «Подільські вісті» Петро Лічман говорив про важливість співпраці поштовиків і журналістів, вручив кращим листоношам премії.
 Торжество перемістилося на вулицю, де в дворі поштового відділення красувалися десять велосипедів, подарованих «Агрохолдингом-2012» сільським листоношам. Звичайно, вони були дуже раді. Не приховував задоволення і начальник ЦВПЗ Летичів-1 Анатолій Мазурков:
 — То нам — гарна підмога. Адже завдяки тільки цим десятьом велосипедам поліпшиться й пришвидшиться обслуговування понад чотирьох тисяч споживачів поштових послуг, тобто двох тисяч дворів. Ми доставляємо клієнтам газети, журнали, поштову кореспонденцію, пенсії, продукти харчування. Впровадивши торгові послуги, тільки від цього маємо 50 відсотків усіх надходжень. Впевнений, що завдяки співпраці з агрохолдингом, об’єднаною територіальною громадою зміцнимо поштовий зв’язок і піднімемо його на сучасний рівень.
***
Відзначення листонош, які активно пропагують газету «Подільські вісті», відбулося минулого тижня і в Красилові, Теофіполі.
— Ми щиро вдячні нашим партнерам-поштовикам із інших районів та міст. Кращих з них також відзначимо, — каже заступник редактора Світлана Шандебура. — Користуючись нагодою, закликаю жителів Хмельниччини стати нашими передплатниками. Редакція зі свого боку запевняє, що «Подільські вісті» й надалі будуть газетою захисту подолян.