Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 4501

З нагоди Дня працівника сільського господарства, згідно з Указом Президента України від 17 листопада 2018 року «Про відзначення державними нагородами України працівників агропромислового комплексу» високими нагородами відзначено і наших земляків.

 Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено Миколу Плінського, голову товариства «Адамівка Агро». Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня — Ганну Загродську, директора приватно-орендного підприємства села Великий Олександрів (до речі, обидва господарства знаходяться у Віньковецькому районі).
 Редакція щиро вітає орденоносців з цією радісною подією! Приємно, що їхню нелегку хліборобську працю належно оцінено. Бажаємо, щоб і надалі нива віддячувала їм щедрими врожаями і господарства ставали усе багатшими.
 — Я надзвичайно вдячний керівництву держави, області, району за високу оцінку моєї багаторічної роботи у сільському господарстві, — сказав у телефонній розмові з нами Микола Михайлович. — Це не лише моя нагорода. Це, насампаред, нагорода мого колективу. Спасибі всім працівникам нашого товариства за самовіддану працю. Цьогоріч погодні умови були важкими, але ми з усім впоралися. І до зими підготувалися, все виорали, засіяли. Тож професійне свято зустрічали з гарним настроєм.
 Свою вдячність висловила і Ганна Миколаївна:
 — Така висока оцінка для нас багато важить, додає ще більшої наснаги у роботі. Особлива подяка — нашому колективу. Це люди заслужили своєю важкою і невтомною працею. Це вони підставили своє плече. Без людей керівник сам нічого не зможе. Тож низький уклін усім працівникам нашого господарства. Працюймо і надалі разом.
 «Подільські вісті» зичать орденоносцям гарних прибутків у всьому та нових трудових перемог!