Світле, привітне й ошатне, — усе це можна сказати про нове поштове відділення, що відкрилося у місті Кам’янці-Подільському.

— Наш заклад надає широкий спектр послуг: доставка кореспонденції і газет, здійснення поштових переказів, замовлення на передплату, відправка посилок і бандеролей, — розповідає начальник відділення, Людмила Ткач. — Людей обслуговують п’ять поштарів — Леся і Діана Григораш, Надія Суха, Вадим Чичневський, Ольга Григорук та два оператори — Ольга Гонтар і Людмила Гладун.
Для співробітників та клієнтів створені всі зручності. А для маленьких відвідувачів, які завітають сюди разом із батьками, навіть є ігрова зона.
Приміщення для облаштування поштового відділення надав директор багатопрофільного виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Рокор» Олександр Конюшенко.
Серед перших, хто завітав у відділення, були співробітниця районної організації Аграрної партії України Тамара Паштепа та працівниця ПП «Калинівський ключ» Світлана Суховерхо, які працюють неподалік. Вони відзначили цікавий дизайн приміщення, сучасний сервіс і зручне розташування відділення.