Спеціалісти управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області в ході планової ревізії діяльності Балинського ВПУ з 2015 по 2019 роки знайшли порушень на суму 6,4 мільйона гривень.

Ревізори встановили ряд порушень фінансової дисципліни у недоотриманні фінансових ресурсів училищем, нецільовому використанні бюджетних коштів, незаконній розтраті коштів і недостачі товарно-матеріальних цінностей. Так, 1,2 мільйона гривень були незаконно витрачені на оплату поточних видатків з підготовки кадрів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст».
Найбільше порушень ревізори виявили у сфері закупівель. Зокрема, в звіті аудиторів зазначається: «Училище закупило матеріальні цінності без проведення процедури закупівлі на загальну суму понад 4 мільйони гривень».
За результатами ревізії на одну особу був складений протокол про адміністративне правопорушення. Матеріали ревізії спрямовані до управління захисту економіки в Хмельницькій області для розгляду і прийняття рішення відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу.