Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 5098

У передноворічні дні у Старокостянтинівському центральному відділенні поштового зв’язку №5 редакція обласної газети «Подільські вісті» вручила обіцяний суперприз – велосипед – листоноші села Хижники Любові Півторацькій.

Усмішками та оплесками працівники відділення привітали колегу, яка і словом, і ділом долучилась до передплати друкованого видання, - майже сто екземплярів «Подільських вістей» передплачено особисто завдяки роботі Любові Анастасівни. Тому за поданням свого керівництва вона була включена до розіграшу призів від газети і «щасливий велик» дістався саме їй. Вручаючи переможниці двоколісного ровера, заступник редактора з господарських питань Василь Собчук сказав, що бере його на технічне обслуговування, а всім поштаркам побажав у новому році, щоб чоловіки їх частіше носили на руках та берегли їхні ноги, бо великів на всіх поки не вистачає. Петро Лічман, редактор «Подільських вістей», вручаючи квіти Любові Півторацькій, зазначив, що газета шанує усіх працівників пошти без винятку у кожному районі нашої області, що попри скруту та зневажливе ставлення з боку держави до друкованих видань та ЗМІ загалом, редакція і надалі знаходитиме можливість дякувати людям, які із сумкою через плече намотують кілометри сільських та міських доріг, несучи людям слово правди, щирість, турботу і любов.
- На жаль, держава не проводить політику протекціонізму по відношенню до власних ЗМІ так, як це скажімо роблять у Росії, – наголошує Петро Романович. – Не став папір дешевшим для газет, не став бензин дешевшим для Укрпошти, а про якість сільських доріг годі й говорити, ваші водії чи не після кожного відрядження мають що ремонтувати. Здається, скоро дирижаблями буде дешевше та безпечніше пересуватись поміж селами!
Разом з тим, начальник Центрального відділення поштового зв’язку Оксана Іщук наголосила, що їхні працівники впевнені, що разом із редакцією завжди готові прийти на допомогу одне одному в новому році, бо на 2020 рік вже передплачено по району 17456 примірників різних газет. Аби не зникла преса України, цю роботу виконують 72 листоноші у п’яти міських та у тридцяти двох сільських відділеннях, з яких одне пересувне, а загалом їхні підрозділи входять до п’ятірки кращих по області. Пошта в Старокостянтинівському районі приймає усі види комунальних платежів, надає послуги смарт-боксів та з кур’єрської доставки, здійснює внутрішні та міжнародні відправлення, в тому числі і грошові перекази міжнародної платіжної системи «Western Union».
Залишається додати лише одне: більше газет і більше велосипедів, а може й справді Укрпошті вже потрібен дирижабль?