В бригаді тактичної авіації імені Петра Франка пройшла чергова льотна зміна. Погода внесла свої корективи, сніг і сильний вітер значно ускладнили підготовку до виконання польотів літаками-розвідниками та бомбардувальниками. Але не зважаючи на сезонні труднощі особовий склад батальйону аеродромно-технічного забезпечення своєчасно і якісно впорався з підготовкою інфраструктури військового аеродрому.

Згідно планової таблиці польотів екіпажі бригади виконували вильоти вдень та вночі у складних метеорологічних умовах. Для підтримання льотного вишколу, з метою відновлення та підтримання навиків пілотування екіпажі виконували вправи в зоні пілотування та за маршрутами.
Сильний боковий вітер, швидкість якого досягала 8–10 м/с внесла додаткові корективи пілотам, особливо при виконанні посадки.
Професійно, злагоджено і чітко діяли усі підрозділи та служби забезпечення. Без відмов відпрацювала авіаційна, автомобільна та спеціальна техніка, засоби зв’язку та радіотехнічного забезпечення польотів. Підтвердили свій високий фаховий рівень льотні екіпажі та інженерно-технічний склад бригади.
— Не зважаючи на не сприятливі погодні умови, особовий склад успішно впорався з завданням і чергова льотна зміна дала можливість підвищити рівень професійної підготовки екіпажами бригади, - зазначив під час розбору польотів командир бригади, військовий льотчик 1 класу полковник Євген Булацик.