Що не кажіть, а Кам’янець таки вміє дивувати приємними подіями...

Чергова інновація, яка, без перебільшення, зробить переворот на ринку пасажирських перевезень. Першого дня лютого у Кам’янці-Подільському було презентовано екологічну службу електротаксі «VOLTA», першу не лише в місті, а й області. Відтепер кам’янчан і гостей міста обслуговуватимуть 16 сучасних, комфортних, екологічних автомобілів марки «Nissan Leaf». Надалі планується поповнення автопарку ще 50-60 машинами і розвиток преміум-класу.
Як відзначив міський голова Михайло Сімашкевич, досить важливим для туристичного міста є запровадження екологічно чистого виду транспорту, і кам’янчанам він сподобається. Тим паче, тарифи на його послуги відповідають вартості звичайних служб.
Очільник служби електротаксі Денис Мельник наголосив, що VOLTA – це не просто служба перевезень. Це повний спектр послуг із підтримки та ремонту електромобілів, зі своєю автомийкою, потужними зарядними станціями, ремонтними боксами, лабораторією відновлення акумуляторів тощо. А головне – це колектив професіоналів, який готовий забезпечити жителів Кам’янця-Подільського якісними послугами з пасажирських перевезень.
Слід додати, що завдяки VOLTІ у місті створено близько 90 нових робочих місць.